Gerard van Gemert

Gerard van Gemert schrijft spannende verhalen over sport. Zo is er de serie ´De voetbalgoden´, over FC Rapitas en ook de serie ´Kief: de goaltjesdief´ gaat over voetbal. Voor jongeren maakt hij een reeks verhalen over de Allsports Academie, een school voor talentvolle sporters.


Over Gerard

Geboren 24 december 1964 te Weesp
Opleiding Volgde de opleiding HBO logistiek management.
Werk Werkt als Logistiek Manager bij een bedrijf dat chemicaliën produceert en verhandelt.
Thuis Heeft zes kinderen, van wie een echt van hemzelf is. Dat zit zo: hij is getrouwd met Ellen. Samen hebben ze geen kinderen. Maar: ´Mijn eerste vrouw is overleden en zij had uit haar eerste huwelijk twee kinderen (Emilie en Chris), die ik als de mijne beschouw. Met haar kreeg ik een meisje (Charlotte). Ellen heeft uit haar eerste huwelijk drie kinderen (Anouk, Laurens, en Marit). Kun je het nog volgen?´
Eerste boek Gevecht om de Cup (2007)
Bijzonderheden In de serie ´De Voetbalgoden´ zitten veel knipogen naar zijn jeugd. Zo voetbalden de hoofdrolspelers bij FC Rapitas, afgeleid van WFC Rapiditas, de club waar Van Gemert zelf altijd gevoetbald heeft.
Ooit gezegd Mijn jongensdroom komt alsnog tot leven in boekvorm. Ik droomde vroeger, net als iedere andere jonge voetballer, van een profcarrière.

Boeken van Gerard van Gemert


E-books van Gerard van Gemert


Nog meer weten over Gerard van Gemert?

 

Kijk dan eens op gerardvangemert.nl.