Jonge Jury

Alle thema's

Resultaat 1 - 10 (van 48)

Weergaveopties:

 • Alice Bakker Ze zien mij niet

  In de stad Vierblad zijn de laatste tijd veel branden, het lijkt erop dat een pyromaan actief is. De vriendengroep van het voetbalelftal van Thomas en Aaron zijn verdacht vaak in de buurt van de branden te vinden. Hebben zij er soms iets mee te maken? Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ze zien mij niet

 • Barth, Erna Lef

  Een jongen (ik-figuur) wordt wakker in een ziekenhuisbed. Hij weet niet wie hij is en waarom hij daar ligt. Als hij een gruwelijke ontdekking doet, vlucht hij weg. Op straat ontmoet hij Ilse die op zoek is naar haar verdwenen vriendin Bibi. Zullen ze Bibi terugvinden? Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Lef

 • Jeroen van Unen Het hart van de tijger

  Tobias en zijn vrienden zijn in Zweden, omdat daar een zuil is verschenen vol met schedels. Deze schedels blijken ‘tot leven’ te komen. Langzamerhand ondervindt Thomas steeds meer effecten van de Duistere Magie. Zal hij de beslissende strijd kunnen winnen? Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het hart van de tijger

 • Dirk Bracke Watervrees

  Sien (17) heeft een moeilijke jeugd gehad. Ze staat er alleen voor nu haar vader is overleden en komt in een opvangtehuis terecht. Haar nieuwe vriend Frenkie zegt dat hij haar wil helpen om een influencer op Instagram te worden. Of heeft hij andere plannen? Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Watervrees

 • Caja Cazemier Roes

  Yvar en Lola ontmoeten Maas in 4-havo. Samen bouwen ze feestjes met lachgas en alcohol zonder de gevaren van verslaving te zien. Maar langzaamaan beginnen de drank en drugs minder leuke gevolgen te krijgen voor hun levens. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Roes

 • Nico De Braeckeleer Vuurstorm

  Sky is besmet met een dodelijk virus. Ze wil het kamp van de Vultures in Noord-Brussel aanvallen om daar de ziekte te verspreiden. Haar vrienden proberen dat tegen te houden. Intussen wordt de grotendeels verwoeste aarde in 2165 verder bedreigd door waterhozen, vuurstormen en gemuteerde diersoorten. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vuurstorm

 • Guy Didelez Oplichters & afpersers

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Oplichters & afpersers

 • Joke Eikenaar De vloek van Voorst

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De vloek van Voorst

 • Frank Geleyn Game over

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Game over

 • Arjan van den Haak Cool als Collina

  Als Sjoerd (15) bij een voetbalwedstrijd moet invallen als scheidsrechter, blijkt hij daar talent voor te hebben. Hij gaat een cursus doen en mag misschien bij een belangrijke finale fluiten. Intussen wordt hij verliefd op Bo en dreigt de winkel van zijn ouders failliet te gaan. Kan Sjoerd zijn hoofd koel houden? Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Cool als Collina