Resultaat 1 - 10 (van 28)

Weergaveopties:

 • Sébastien Perez Frida

  Grote rijk geïllustreerde uitgave over het leven, werk en de ambities van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Frida

 • Kate Kriske De keizersillusie

  Het SPAT-team doet onderzoek naar de plannen van de maffia voor een grote kunstroof, waarbij illusies een grote rol spelen. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De keizersillusie

 • Susie Brooks Selfie; het veranderende gezicht van zelfportretten

  Selfies lijken echt iets van deze tijd, maar ze bestaan al eeuwenlang. Lees over de manieren waarop kunstenaars al sinds de steentijd zelfportretten maakten en welke materialen en technieken ze daarvoor gebruikten. Met veel kleurenafbeeldingen. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Selfie; het veranderende gezicht van zelfportretten

 • Jacky Klein EN Suzy Klein Wat is moderne kunst?; een kindergids

  Waarom gebruiken kunstenaars geplette auto's in hun kunst? Wat doet een kostuum in een museum? Via werk van zeventig kunstenaars uit de hele wereld maak je kennis met moderne kunst. Met vragen en kleurenfoto's van de werken. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Wat is moderne kunst?; een kindergids

 • Dan Brown De Da Vinci Code

  Kunsthistoricus Robert Langdon wordt verdacht van de moord op een conservator van het Louvre. Hij gaat op zoek naar de dader door cryptische aanwijzingen in Da Vinci’s schilderijen te volgen. Tijdens een gevaarlijke zoektocht langs historische plekken ontdekt hij een oeroud geheim. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De Da Vinci Code

 • Bianca Mastenbroek Duivelmaeker

  Faye (15) ziet in haar dagelijkse leven duivels rondlopen. Ze ontdekt dat de duivels veel lijken op de figuren die Jheronimus Bosch schilderde. Dan beginnen de dromen over Bosch. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Duivelmaeker

 • Nienke Denekamp EN René van Blerk De grote Van Gogh atlas

  Chronologisch overzicht van meer dan twintig plaatsen in Nederland, België, Frankrijk en Engeland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt. Kleurrijke gids door de tijd en langs de plekken in Nederland, België, Frankrijk en Engeland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt. Geïllustreerd met veel topografische kaarten, tekeningen, foto’s, brieven en schilderijen van Van Gogh

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De grote Van Gogh atlas

 • Frank Adam Zoenen met een selfie; wonderlijke verhalen uit de Vlaamse schilderkunst

  In wonderlijke getekende verhalen wordt het geheim onthuld van negen kunstwerken uit Vlaanderen. Ontdek zelf het geheim van 'Zoenen met een selfie!' Graphic novel met illustraties in donkere kleuren, poëtische teksten en afbeeldingen van de schilderijen. Vanaf ca. 12 t/m 17 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zoenen met een selfie; wonderlijke verhalen uit de Vlaamse schilderkunst

 • Finn Zetterholm Julia's ontsnapping

  Tijdens een museumbezoek wordt Julia tegen een schilderij geduwd. Ze wordt wakker in het huis van kunstschilder Magritte ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Dat is het begin van nieuwe avonturen. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Julia's ontsnapping

 • Kind Kind SecretScouts en de verloren Leonardo

  Nadat ze een onbegrijpelijk tekening in handen hebben gekregen, ontdekken vier jongeren een geheime kamer waar een tijdmachine staat. Zo komen ze in het atelier van Leonardo Da Vinci terecht. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van SecretScouts en de verloren Leonardo