Vakantie

Alle onderwerpen

Resultaat 1 - 10 (van 40)

Weergaveopties:

 • Annemarie Bon Challenge; hoe ver wil je gaan?

  De vader van Jens (16) is in februari overleden. In de zomer gaat Jens met zijn moeder en broertje naar Spanje. Daar ontmoet hij Frank, Sofie en David, met wie hij alleen verder reist. De vier dagen elkaar uit tot steeds spannender acties. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Challenge; hoe ver wil je gaan?

 • Eva Burgers Fataal

  Hartsvriendinnen Emily, Fay, Lauren en Naomi hopen een heerlijke vakantieweek op Kreta te kunnen doorbrengen. Maar al snel gebeuren er angstaanjagende dingen. Wie zit daarachter? Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Fataal

 • Mirjam Mous Virus

  Kris en Hopper raken in Spanje betrokken bij een dodelijk ongeval en ze slaan op de vlucht. Ze komen in het bergdorpje Odrín terecht, dat vanwege een dodelijk virus in quarantaine wordt geplaatst. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Virus

 • Gerda Van Erkel Als de bergen huilen

  Borr (17, ik-figuur) gaat met zijn pas gescheiden moeder op vakantie naar Lapland. Hij ontmoet de zwakbegaafde Sune (17), en er ontstaat een soort vriendschap tussen hen. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Als de bergen huilen

 • Gideon Samson Eilanddagen

  Tijdens de zomervakantie gaat de 12-jarige Jakob naar zijn vader in Griekenland. Daar ontmoet hij Michális en Puck. Er ontstaat een bijzondere vriendschap en liefdesrelatie tussen de drie tieners. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Eilanddagen

 • Leny van Grootel De zomer van Jazz

  De 13-jarige Jazz heeft een onbezorgd leventje en alles wat haar hartje begeert. Totdat haar vader bij hen weggaat. Ze besluit hem te gaan zoeken, en komt tussen heel anders levende mensen terecht. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De zomer van Jazz

 • Francine Oomen Hoe overleef ik mijn vader? (en hij mij!)

  Rosa gaat, voor het eerst na de scheiding van haar ouders, met haar vader op vakantie. Eenmaal in Marokko gebeurt er iets vervelends met hem en leert ze hem pas echt goed kennen. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hoe overleef ik mijn vader? (en hij mij!)

 • Arno Bohlmeijer Protest

  Zes vrienden zetten zich aan het eind van het schooljaar in tegen de zeehondenjacht en tegen een motorbende die voor overlast zorgt. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Protest

 • Caja Cazemier Sky is the limit

  De ouders van Sky (14) hebben besloten om naar Vlieland te verhuizen. Sky mist haar oude leven en wat is het er saai! Maar dan wordt het zomer en stroomt het eiland vol vakantiegangers. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Sky is the limit

 • Lydia Rood Survival

  Liesbeth (13, ik-figuur) wordt door haar ouders tegen haar zin op survivalkamp gestuurd. Net als thuis lijkt het of ze altijd alles verkeerd doet en niemand aandacht voor haar heeft. Maar is dat wel zo? Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Survival