Marc van Velzen

Marc van Velzen debuteerde met Jongleren, een verhaal over een jongen van wie het leven plotseling verandert door een circusvoorstelling. In Air time is Sebastiaan verhuisd vanuit de Achterhoek naar Amsterdam. Hij wordt niet geaccepteerd in de brugklas, maar laat zich niet kisten. Seb laat zien wat weinigen hem zullen nadoen: gepest worden en dan zo sterk jezelf blijven!


Over Marc

Geboren 21 juli 1961 te Amsterdam
Opleiding Na het gymnasium (Spinoza Lyceum) studeerde hij Rechten in Amsterdam.
Werk Hij verkoopt business Intelligence software. Schrijven doet hij tussen de bedrijven door (sinds 2004).
Thuis Hij heeft Amsterdam al zijn hele leven als thuisbasis. Nu woont hij aan de rand van de Jordaan samen met vrouw Ingrid en dochter Laura. Laura heeft een van haar oma┬┤s altijd bij de hand , want die woont gezellig op de benedenverdieping in hetzelfde huis.
Eerste boek Jongleren (2008)
Ooit gezegd Toen ik in 2008 debuteerde met Jongleren voelde ik me net zoals toen ik de eerste keer Europees kampioen Amerikaans Football werd met mijn team de Amsterdam Crusaders. Het is en droom die vervuld wordt. Of eigenlijk doe je jarenlang met superveel plezier mee in een droom, die dan uiteindelijk ook nog helemaal uitkomt. Maar de reis naar die uitkomst is eigenlijk nog veel leuker

Boeken van Marc van Velzen